”Jag vill hjälpa företag och fysiska butiker att hitta sitt unika visuella uttryck och därmed ge människor en upplevelse utöver det vanliga”

Produktfoto / Set design

FÖRETAG / PRODUCENT

Ihop med era eller någon av mina Fotografer så skapar vi produktbilder med ett eget uttryck samt en stor dos känsla. Tillsammans kan vi arbeta fram ett nytt bildmaner för en kommande produktlansering eller för er hemsida, för katalog eller annan printprodukt, still life och rörlig bild lämpad för kortare SoMe-annonser. Behöver era produkter visualiseras i en inredd miljö så bygger vi upp rätt miljö från grunden i studio eller använder lämplig location.

Vill ni testa något nytt?

Konceptuell Inredning / Visuell kommunikation

BUTIK / CAFÉ / KONTOR / RESTAURANG / VARUMÄRKE

Att kliva över tröskeln och direkt få en stark visuell upplevelse som sedan fortplantar sig ner i minsta detalj där allt från produkt, inredning, paketering, kommunikation och service hänger ihop – det inger ett förtroende som är svårt att konkurrera ut.

Jag tycker det är ytterst viktigt med ett tydligt koncept och att man i det hittar ett unikt visuellt uttryck och det inom alla säljande verksamheter. Nyfikenhet, välbefinnande, engagemang, lust och samhörighet är viktiga komponenter för att få en kund att återvända.


Jag har erfarenheter både av att bygga varumärke och att skapa inredningar efter koncept, dessutom mångårig erfarenhet av att arbeta med visuell kommunikation inom handeln.


Nyfiken på hur jag kan hjälpa er?

Visuell design / Dekorativ installation

PRODUCENT / BUTIK / PR

Upplevelsen är A&O när det kommer till att locka in, locka kvar och locka tillbaka.

 

Som avancerad mode & detaljhandelskund, en uthållig och extremt erfaren mässbesökare, som en ödmjuk men ändå rutinerad gäst på en ocean av events och med en Sköna hem-inredares analytiska blick så vill jag säga att jag vet vad som krävs, för att kittla, väcka nyfikenhet, sticka ut och vara lite Avantgarde. Och när konkurrensen om att locka tillbaka till butik, locka kvar i en monter och locka in till ett event blir allt tuffare så blir upplevelsen allt mer essentiell.

 

Önskar ni diskutera utformning av Event, Mässmonter, Showroom?

Personal shopper

ÅTERFÖRSÄLJARE INOM INREDNINGSSEGMENTET

Hur bygger man ett sortiment? Hur skapar man balans mellan produkter som fångar vårt intresse & kommersiella basvaror? Hur väljer man i djungeln av produkter? Vad är kommersiellt och vad är trendigt eller något utöver det vanliga? Det är kombinationen och balansen mellan dessa produkter som skapar ett intressant sortiment. Vi utgår alltid ifrån er vision och era erfarenheter av vad era kunder vill ha och jag kommer med konkreta tips på kompletterande inköp utefter era önskemål och rådande trender & tendenser. Genom rätt inköp finns pengar att tjäna och pengar att spara.

Dags att optimera ert sortiment?

Treasure hunting

BUTIK / CAFÉ / HOTELL / KONTOR / RESTAURANG  

Min passion och mitt driv som inredare är att hitta eller skapa något unikt som gör att en plats eller ett rum får ett eget uttryck. Jag är inte rädd för att ta ut svängarna vad gäller rumslig dekor, för vad kan hända? Jo, att rummet eller lokalen får ett visuellt spännande och alldeles unikt uttryck. Det kan vara en väggmålning, ett konstverk, en centerpiece, en skulptur, en inredningsdetalj utöver det vanliga som en spektakulär takarmatur eller en magnifik matta- en statementpiece.


Är ni ute efter ”något” som tar för sig men vet inte exakt vad? Vi kikar på ytan, väggen eller platsen tillsammans och jag kommer med ett illustrerat förslag inom era ramar & budget.


Det här kan bli pricken i:et!

Inspirationskvällar / Workshops

BUTIK / FÖRETAG / UTBILDNING

Jag pratar mer än gärna inredning. Kombinationen passion för inredning och glädjen i att inspirera andra människor gör att jag gärna bidrar med mina kunskaper och erfarenheter. Jag gästspelar gärna vid kurstillfälle eller utbildning inom inredning eller inspirerar era kunder med en skräddarsydd trevlig kväll där jag pratar trender, tipsar om inredning och ger råd vid inköp. Eller så bjuder vi in till en workshop i er butik med fokus på ett praktiskt ämne som tex; ”olika sätt att skapa ett stilleben eller arrangemang”eller ”Tips för en festlig dukning”. Handfasta råd där vi visar med exempel ur butikens sortiment. Vad passar era kunder och ert sortiment?


Vill ni engagera era kunder?

Marie Wärme Inredningsdesign AB är ett enmansföretag med ett härligt kreativt nätverk av;

Textil och Tapetagenturer, Gardinexperter, Matthandlare och Möbelproducenter, Snickare, Hantverkare, Tapetserare, och Dekorationsmålare. Florister, Trädgårdsmästare, Arkitekter och Bryggspecialister. I mitt kontaktnät finns även ett stort fång duktiga Inredare med annan expertis än jag, konstvetare, Stylister, Scenografer samt extremt duktiga Fotografer, Copywriters, Redaktörer och Art Directors.


SÅ, ingen förfrågan är för stor, för liten eller för konstig- Allt begrundas och besvaras a.s.a.p.!