Min vision är att ett hem ska berätta en historia, en levande skildring av både vardag & drömmar

Mitt mål med ditt hem

Jag vill att Du ska älska att komma hem, att hemmet är den plats där du har möjlighet att ladda om och hämta ny energi, där du känner dig stark, lycklig och komplett. Ditt att längta till!

Klient hos Mig

Du vänder dig till mig för att du fastnar för något i mina tidigare inredningar, för att du har anat att jag ser möjligheter att skapa något vackert oavsett stil och budget, för att jag alltid tillför något extra eller kanske oväntat i mina inredningar. Alternativt om du behöver ett par optimistiska och nyfikna ögon, som under många år haft som yrke att analysera en mängd olika hem, någon som ser på Ditt hem och Dina föremål med ett helt öppet sinne, som ser möjligheter och lösningar, som ser värdet i personliga ting och som hellre bevarar än byter ut men som aldrig gör avkall på platsens eller rummets potential! Jag förmedlar ett möjligt resultat och en väg att nå dit.

Läge för förändring - En härlig tid!

Så går vi till väga

Till att börja med tar vi ett förutsättningslöst möte där jag får ta del av era behov och inredningsdrömmar. Det kanske handlar om konsultation kring färgsättning, val av tapeter, frågor kring möbelval, hjälp att skapa en röd tråd genom hemmet eller rent av en helt ny inredning/planlösning.

Vi tittar på tänkbara vägar att nå målet, diskuterar omfattning och budget. Till nästa möte funderar ni på i vilken utsträckning ni önskar hjälp och därefter kommer vi fram till ett spår, en stil, ett befintligt föremål, eller en färgskala att jobba utifrån och jag ger ett förslag på tillvägagångssätt.

Kanske är det tillräckligt att se sitt eget hem genom en inredares ögon, att få lite inspiration, kloka råd och feedback på era funderingar, eller kanske väcker det en lust och en gnista i och med att ni ser att era inredningsdrömmar faktiskt kan bli verklighet.

Att tänka på

Hur ser Din/Er inredningsdröm ut?

Hur ser Dina/Era behov ut just nu och om fem år?

Vilka stilar, kulörer & material tycker Du/Ni om?

Vad vill Du/Ni bevara och vad behöver Du/Ni byta ut?

Finns betydelsefulla föremål, möbler eller konst som kan ge inspiration/sätta prägel på resterande inredning?

Vad har Du/Ni för budget?

Expertis i all form kostar

Inredare, Hantverkare, Målare, Elektriker, Golvläggare osv.

Tapeter, målarfärg, tyger, nya möbler och inredningsdetaljer blir även det en större kostnad, men här finns alla möjligheter att göra val som passar Din/Er budget.

Kom-igång-paket

Fast pris 5 000-7 000kr, 1-2 rum i samma stil

Ett första Hembesök där jag får lära känna er och ta del av era inredningsdrömmar, vi gör en behovsanalys & diskuterar förslag på möjliga lösningar.

Jag jobbar fram en digital moodboard/stilguide med ett stilkoncept, en skiss på möjlig möblering, kulör & tapetförslag, tips på materialval och nyckelföremål. En illustrerad tydlig guide att ha som stöd i Ditt/Erat fortsatta arbete.

En fysisk eller digital genomgång av stilguiden samt 5 samtal á 30 min konsultation under arbetets gång under en max-tid av 2 månader.

Med hjälp av det här paketet har Du/Ni fått den inspiration och vägledning ni behöver för att göra en större förändring hemma. Ni har en moodboard/stilguide med ett tydligt stilkoncept att förhålla er till när ni står inför olika val. Jag finns där per mejl eller telefon för råd om tex. arbetsgång, prioritering, tips på producenter, återförsäljare och hantverkare.

Du/Ni har fått en insikt i hur färger & mönster förändrar ett rum, hur man skapar balans med hjälp av möblering, kompositioner och gruppering, hur man kan kombinera material och möbelstilar och förståelse för vikten av textila inslag och punktbelysning.

Möjlighet att bygga på med rabatterade timmar á 750kr/h.

All-inclusive

1-2 rum 950 kr/kvm, helt våningsplan 650 kr/kvm.

Kostnadsfritt 1h hembesök där vi lär känna varandra och gör en behovsanalys. Därefter är Jag med hela vägen från ett andra hembesök till ”slutpiff”.

Vi utgår från ett ”kom-igång-paket”, därefter finns jag där som Er Inredare att konsultera i stora som små beslut, jag visualiserar löpande mina förslag med enklare kollage och kommer vid behov med köptips på stort som smått, jag säger till när det är dags att gasa och läge att bromsa.

Vår kontakt består av samtal per mobil/Face time, köptips per mejl & mobil, butik och leverantörs besök vid behov. 5 st hembesök á 2h inkluderat slutpiff. Max tid fyra månader.

När vi är klara har ni ev. nya ytskikt, möblerna, gamla som nya står på plats och alla inredningsdetaljer är genomtänkt arrangerade, konsten har kommit upp och punktbelysningen är där den ska.

Ni har även samlat på er en hel del kunskap inkluderat det som nämns i ”kom-igång-paket” och Ni kommer se på både Ert hem och Inredning generellt med nya ögon!

Timdebitering

Inredningskonsultation 850kr/h (minidebitering 2h)

Under ett möte hemma hos er kan ni få en rejäl dos inspiration inför att komma igång med ett nytt projekt hemma, ni får tips på enkla förändringar som gör stor skillnad, en skjuts framåt om ni börjat vackla i era val, tips på i vilken ände man kan börja, vart man kan hitta den rätta soffan eller vart ni syr upp era måttbeställda gardiner.

Under ett par timmar hinner vi ses och få styr på en hopplös tavelvägg eller så visar jag hur man kan arrangera om föremål för att nå optimal harmoni, kanske behöver du bara lite vägledning ute i handeln när det är dags för tapet & kulörval eller härliga dukningstips inför en tillställning i hemmet.

I mån om tid så är alla förfrågningar välkomna!

På distans

Jag hjälper till vart ni än bor digitalt, med hjälp av FaceTime, foton, film, mått och era önskemål så kan vi tillsammans lösa det ni kört fast med eller det ni behöver tips och råd kring. Med hjälp av en moodboard/stilguide får ni ny inspiration att komma vidare. Pris från 1750kr (inkluderat inledande samtal 30-60min, kort frågeformulär för att ringa in er stil, samt en stilguide). Därefter möjlighet att bygga på med rabatterade timmar á 750kr/h.

Presentkort

Kommer vackert förpackat i ask på posten till beställaren.


” Jag köper mig gärna fri från den här typen av samtal med min partner”

45 minuters Inredningskonsultation via FaceTime, pris 950 kr.


”Jag förstår att får vi det här löst blir livet så mycket enklare”
45 minuters Inredningskonsultation via FaceTime + digital återkoppling i form av tips, skiss, kollage eller liknande per mejl, pris 1 950 kr.


”Den bästa presenten alla kategorier”
Valfritt paket eller belopp från 3 000kr, vackert paketerat inkl. kort med personlig text.

När det behövs har jag ett härligt kreativt nätverk av;
Textil och Tapetagenturer, Tapetserare, Gardin-experter, Matthandlare och Möbelproducenter, Snickare, Hantverkare och Arkitekter, Dekorationsmålare, Florister, Trädgårdsmästare och Bryggspecialister. I mitt kontaktnät finns även ett stort fång duktiga Inredare med annan expertis än jag, konstvetare, Stylister, Scenografer samt extremt duktiga Fotografer, Copywriters, Redaktörer och Art Directors.

SÅ, ingen förfrågan är för stor, för liten eller för konstig – Allt begrundas och besvaras a.s.a.p.!